Home Support Forums Solutions Social MarketPlace Sellers and Shops not showing

This question contains 14 replies, has 8 contibutors, and was last updated by  Cleveland Gary 3 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Question

    #69229
    @jeronamosolutionsgmail-com

    Hello. I have the Marketplace installed and I have gone through the YouTube videos and set up the site with all the required plugins. The one issue I am having is that when I visit the Sellers and Shops pages it says “BROWSING ALL SHOPS (0 of 0) Sorry, no stores were found.”

    Can you please let me know what information you need from me to help resolve this. Thanks!

    Here’s the screenshots.
    http://www.clipular.com/c/5284267620302848.png?k=WTmAhEJ-ebwzQidV3R2nMLAeWh8
    http://www.clipular.com/c/6362010877427712.png?k=cKBj4sDXKFKjZkOWycQAmVVLayU
    http://www.clipular.com/c/5867110788497408.png?k=ZrBCcUdKJNIo8_3KBebVIK37lHM

    Answers

    #69374
    @vapvarun

    Hi @jeronamosolutionsgmail-com
    Please take a look of following thread

    Market Place Stores and Sellers not displaying

    Regards
    Varun Dubey

    #69527
    @derekk2110

    Dropping a note in here so that people can search for it in future. Varun was a great help with this.

    After the demo install you need to go into each of the users created and populate the vendor details

    AND then login as each vendor to enable them to be listed (is that right Varun)? Likely this is a commonly searched question so good to know

    #69613
    @jeronamosolutionsgmail-com

    Thanks for your help so far. I have multiple vendors signed up, registered as vendors and approved, they have their shops set up and have added products. They are still not showing on the shops or sellers pages. Can you think of another reason this could be? I reset the permalinks but that wasn’t helpful.

    Thanks!

    #69614
    @jeronamosolutionsgmail-com

    I also added the code you supplied to my functions.php and it still did not work.

    #70284

    Paresh
    Keymaster
    @paresh

    It would be useful if you could let me your site URL, as well login detail.

    You can PM via this to keep private:
    https://www.buddyboss.com/members/paresh/

    Please make sure to include a link to this thread in your message. Thanks!

    #70318
    @ozrobotics

    i have same problem with sellers and stores are NOT showing. despite there is a seller and store.

    can you help?

    #70334

    Paresh
    Keymaster
    @paresh

    @ozrobotics

    Can you let me know the site url and login detail you’re having this problem? Once I have that information, I’ll be better able to help.

    You can PM via this to keep private:
    https://www.buddyboss.com/members/paresh/

    Thanks!

    #70336
    @ozrobotics

    hi i just sent you via private page. – thank you.

    #70339

    Paresh
    Keymaster
    @paresh

    @ozrobotics

    Hi again!

    I have fixed the issue, and you should be able to see sellers and stores.

    I hope this helps! Please let me know if you have any questions.

    #70412
    @jeronamosolutionsgmail-com

    @paresh,

    Thanks for looking into this for me. I’ve sent you a PM with login details.

    Jeremy

    #73211
    @norahartley

    Hi

    I have a big issue with my social marketplace site from buddy boss

    When I click on the tabs sellers and stores nothing happens! I have set sellers and stores page in the marketplace just like the youtube channel advises. I have also set the url via visual composer from the front end.

    I have gone into pages and there is nothing there that actually exists. It doesn’t even show the page as zero sellers it advises there is no content and to create content to the page! Please help I have emailed u twice now and no response. I have also messaged twice on youtube which you have ignored my message and answered a message that wasn’t even a question!

    #122711
    @kristof

    Hi

    Can you please me fix same problem also on my website?

    #154642
    @pcprofessor_wpb

    No customer service

    #154643
    @pcprofessor_wpb

    I have a problem with the store’s banners, I am able to upload it but they do not show up. I have been in touch wc vendors and they are telling me that is a Buddyboss problem. I opened a ticket 2 days ago and no answer.
    What is happening with the support that you offer when selling the product. I am very mad and disappointed with Buddyboss customer service.
    Any help?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

You must be logged in to reply to this question.