BuddyBoss Home – Web Support Forums Solutions Social Learner Vimeo introduction video

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Question

    #50788

    How does the vimeo link should look like so it can be used as an into video?

    I use something like that https://player.vimeo.com/video/19534920 but it doesn't show the watch intro button.

    And is it possible to make this intro video autoplay for both vimeo and yt?

    Answers

    #50832
    @vapvarun

    Hi @bcim
    You can use like this

    
    vimeo.com/19534920#t=0s
    

    Regards
    Varun Dubey

    #50852

    It works with “open” videos, but what about private one? And what about autoplay?

    #50912
    @vapvarun

    Hi @bcim
    As per pattern after the url #t=0s will be added
    Regards

    #50914

    I'm sorry but it's not clear for me. What pattern?

    #50934
    @vapvarun

    vimeo.com/19534920 is the regualar vimeo url and vimeo.com/19534920#t=0s for auto play
    each url just need #t=0s
    Regards

    #50941

    I’m sorry, but did you even tested this?

    I doesn’t work, neither on my site nor on your sample site.

    And please answer my whole question. What about vimeo privet videos? Video intro is for online courses so in most cases there will be an copyright issue with having it as a public video on vimeo.

    #51003
    @vapvarun

    Hi @bcim, I am making on the basis of what exactly Vimeo provide, you can consult with them.
    https://vimeo.com/help/faq/sharing-videos/embedding-videos#how-do-i-set-videos-to-autoplay-or-loop-when-i-embed-them
    They have also pro plans to keep the view domain specific.
    Regards

    #51011

    Following your instruction (vimeo instructions) this is the link for iframe that you get:
    for private videos: https://player.vimeo.com/video/99723074?autoplay=1
    for public videos: https://player.vimeo.com/video/81082164?autoplay=1

    They are exactly the same, and none of them fits the pattern: vimeo.com/19534920#t=0s

    Links shown above works perfectly for any working embed mechanism (like Advanced Responsive Video Embedder Pro).

    I really appreciate your work, and I like your support, but with this ticket you are messing with me. Please test your advice first, and answer WHOLE questions.

    As I understand your embed mechanism doesn’t work well (it doesn't recognize proper vimeo links) so do not blame vimeo but repair you embed. I’m looking forward for this fix because today this (very cool) feature is useless for professional use.

    #51105
    @vapvarun

    sorry if it does not work with you, I have tested those with WordPress embed
    no issue, i will close this topic for now
    Please feel free to create new topic for any further queries.
    Regards

    #69089
    @dreamresult

    Hi there, I'm having similar issues with getting the Introduction video to work. I add the video to the video field as per your instructions above and indeed the ‘Watch Introduction' button does appear on the course page. But when I select it, the header collapses and all I get is the link showing instead of the video itself (see screen capture). Help appreciated.

    #69138

    Deepak BuddyBoss
    Participant
    @deepak

    Hi Jon!

    Could you PM me a link and login detail to your site where you experience the issue, so I can take a closer look?

    #69142
    @hichem

    Hi Jon

    I had the same issue as you; after numerous tries the following formats works for me, the issue was coming from white spaces when I was copy pastingthe url, so just remove the white spaces before the https://

    https://player.vimeo.com/video/19534920

    https://player.vimeo.com/video/93392814?color=ff9933&title=0&byline=0&portrait=0" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen

    Hope it works for you

    #69240
    @dreamresult

    Thanks Hichem! Unfortunately that's not the issue. Hopefully Paresh can see what is wrong when he logs in and checks it out.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this question.