BuddyBoss Home – Web Support Forums Themes Boss. theme Social Media Links issue NOT SOLVED

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Question

    #63473
    @donniechen

    Thanks @paresh for your response in my other submission, although I tried to reply to you there but I can't seem to find it anymore.

    I did exactly what you said, I will outline the steps that I did below:

    1. I added the slides, with the name of the social network, ie. Facebook, along with the URL. (I have attached a screenshot.)

    2. I opened the profile view, and the input field of the Social Networks did indeed appear. (I've also added screenshot)

    The problem is, nothing happens. I've added the URL to the input fields on my profile, clicked submit, but then nothing happens. The Social Buttons does not show up on my profile. The input field also emptied itself after I click on submit.

    Answers

    #63476
    @donniechen

    Hi @paresh I've realized that I would need to put in the entire URL of my social link for it to work.

    This is also for anyone with the same problem I did. You need to Manually type in the Social Network in the setup, and add in the URL. Then you must inform your members they will need to input their Social Network's URL for the icon and link to show in their profile.

    I hope there is an update for this in the future, as I am hoping for easier linking via Mobile. Since it would be a hassle for members to have to find their URL via mobile.

    Thanks.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • The question ‘Social Media Links issue NOT SOLVED’ is closed to new replies.