BuddyBoss Home – Web Support Forums Plugins BuddyBoss Media Lightbox Issue, Black Screen, Slow Loading

Tagged: ,

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Question

    #50036
    @cveilleux11

    Hello, I was just about ready to launch our new site and realized that the lightbox used to open images is having issues.

    We are use The Buddyboss Media plugin. When I try to view an image posted on a wall…it will do the following :

    -Sometimes it doesn't open at all and the page freezes caused refresh or back to the used
    -the image opens up and withing seconds the page goes black
    -Almost every time when an image is clicked on the lightbox with turn the buddypanel black, the page will freeze and scrolling up or down is gone…you can only click links. This happens whether the lightbox decides to open an image or not.

    Is there a fix for this? It really is putting a huge damper on our launch

    Answers

    #50040
    @cveilleux11

    I found the issue, but need a fix or understanding as to why it is happening. We are using BPChat which is a premium plugin and essential to our site. When we disabled the plugin…all the features of BB Media work as they should.

    How can we run both? Any help would greatly be appreciated.

    #50325
    @vapvarun

    Hi @cveilleux11, need to check with plugin
    Please send the plugin files at @buddyboss.com">support@buddyboss.com
    We will test them and will resolve the conflict.
    Regards

    #50387
    @cveilleux11

    I have went ahead and sent the appropriate files.

    #50427
    @vapvarun

    We have got the files and submitted to Developers.
    Regards
    Varun Dubey

    #51102
    @namrons

    Same issue but with MPMUDEV's WPchat plugin. Any solution yet?

    #51112
    @namrons

    My Guess is that it's an ajax issue but I may be wrong?

    #51498
    @vapvarun

    Hi @namrons, sorry developer have not got time to start on these conflict check
    I have add your plugin also there to be cross checked
    Regards
    Varun Dubey

    #51573
    @namrons

    Thanks but I have members who now cannot access photos because of this conflict. So, it's pretty urgent. It would seem that there are various chat plugins that have this issue with this plugin. Strength to your dev!

    #51918
    @vapvarun

    Hi @namrons, I have already submitted both the plugins to developer, waiting for their response on it.
    They have to work on multiple issue and keep adding new features, thus sometime it takes time.
    Regards
    Varun Dubey

    #52161
    @lahir

    Hello,

    Having the same issue with BuddyBoss Media plugin, black screen with lightbox and strange behaviour. Also thumbnails got suddenly hidden from the album.

    I can PM you the login details to test.

    Please tell us if you have a fix for this?
    (We cannot launch the website with such issue, our community is mainly about photo submission…etc)

    Thanks

    #52169
    @lahir
    #52392
    @vapvarun

    Hi @lahir, at your website these two plugins are creating issue
    jquery-colorbox
    woo-product-enquiry

    deactivate them and clear your cache and test your issue again

    Regards

    #52720
    @vapvarun

    Hi @cveilleux11 @namrons, We have fixed issue with chat plugins please cross check with your current install and let us know if you are still facing the same issue
    Regards

    #53156
    @namrons

    Thanks for the fix. It's working for me now.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • The question ‘Lightbox Issue, Black Screen, Slow Loading’ is closed to new replies.