Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Question

    #30837
    @multimartin

    Hello – I think I may have posted this in the wrong forum by mistake so reposting it here.

    I have just purchased and installed the latest version of BuddyBoss and the BuddyBoss Wall plugin. This is after using the ‘BuddyPress Wall' plugin. I have previously had posts on profiles which displayed fine previous. However, now I have installed both the BuddyBoss wall plugin and disabled the BuddyBoss Wall plug-in these have disappeared

    Also, when I post new text on walls it posts it but when I revisit the profile it has disappeared and displays the following message:

    Sorry, there was no activity found. Please try a different filter.

    Any ideas how this can be fixed? Disabling the BuddyBoss Plugin and re-enabling the BuddyPress Wall plugin makes all of the previous posts reappear – along with the mosts which were posted and then disappeared whilst BuddyBoss wall was activated.

    Any ideas how to fix this?

    Martin

    Answers

    #30839

    Deepak BuddyBoss
    Participant
    @deepak

    @multimartin Welcome to the BuddyBoss community! What kind of activity are you posting. The BuddyBoss Wall plugin will only show your own activity or activity that specifically mentions you, and your friends activity. Can you send me a link of the profile page in question with BuddyBoss plugin DISABLED.

    #30849
    @multimartin

    Thank you for the reply!

    Unfortunately it's a private site as it's a school website. However, I have attached a screenshot to this. It's just general updates that we're posting. I can't see my own wall activity and I can't see any wall activity of my friends. However, when I disable the plug-in it all appears.

    #30854

    Deepak BuddyBoss
    Participant
    @deepak

    @multimartin hmm, that is odd behavior. Do you have any other plugins installed that may be conflicting? Can you try disabling all other plugin except BuddyPress and see if you still have the same behavior?

    #30856
    @multimartin

    Just disabled the plug-ins I don't need and now it seems to be working! 🙂

    #30880

    Deepak BuddyBoss
    Participant
    @deepak

    Great news!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • The question ‘Error – Posts disappearing!’ is closed to new replies.